2. Dönem 1. Ortak Yazılı Sınav Konu Soru Dağılım Tabloları

2. Dönem 1. Ortak Yazılı Sınav Takvimi ve Konu Soru Dağılım Tablosu Yayımlandı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nda 6. sınıf Türkçe ve matematik derslerinin 2. dönem 1. sınavları Bakanlığımız tarafından ülke genelinde ortak olarak yapılacaktır. Bu sınavların konu soru dağılım tabloları Bakanlığımız tarafından yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığının yayımladığı "Konu Soru Dağılım Tabloları" aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

>>>>>> ÜLKE GENELİNDE 6. SINIFLAR İÇİN YAPILACAK ORTAK SINAVLARA YÖNELİK KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nda Erzurum ilinde  7. sınıf sosyal bilgiler dersinin 2. dönem 1. sınavı Erzurum İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde ortak olarak yapılacaktır.

Okulumuzda yapılacak diğer yazılı sınavlar Erzurum İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanan "Konu Soru Dağılım Tabloları" na göre yapılacaktır.

Erzurum İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanan "Konu Soru Dağılım Tablolarına" aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

>>>>>> İl Genelinde ve Okulumuzca Yapılacak Sınavlara  Yönelik 2. Dönem Konu Soru Dağılım Tabloları

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 08:58 - Görüntülenme: 218