Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu

Adres
KURTULUŞ MAHALLESİ 1. CAMİ SOKAK MAREŞAL FEVZI ÇAKMAK ORTAOKULU NO 18 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkânı hazırlamak için varız.
Öğretim Şekli :Okulumuzda tekli eğitim yapılmaktadır.
Okulumuz, 8:30 - 15:00 saatleri arasında eğitim vermektedir.
Okulumuz doğal gaz ile ısınmaktadır.
Ulaşım
Okulumuz Tortum Yolu üzerindedir. G9, K3, K7, K7/A, ve K10 nolu otobüsler ve sanayi minibüsleri ile okulumuza ulaşılmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz şehir merkezine 7 km. ve Yakutiye İlçe merkezine ise 5 km. uzaklıktadır.
Tübitak 4006 Proje Sergisi
4006 Tübitak Projesi