Mrt

Türk milleti 18 Mart 1915’te tarihe adını altın harflerle yazdırdı ve Çanakkale’de çok büyük bir zafer kazandı. Çanakkale'nin "geçilmezliği" tüm dünyaya ispat edildi. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman GAZİOĞLU okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmen ve idarecilerle bir toplantı gerçekleştirdikten sonra okulumuzdan ayrıldılar.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulu ve Erzurum'un kurtuluşu okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda daha önce duyurusu yapılan "İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması" 9 yarışmacının katılımıyla gerçekleşti.

Mrt

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra spor kulüpleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ‘Kayak Bilmeyen Kalmasın’ sloganıyla başlatılan kayak seferberliğinde binlerce çocuğa Ejder 3200 tesislerinde kayak öğretiyor. Palandöken Kayak Merkezi’nini adeta her köşesi geleceğin milli kayakçılarının kayak öğrenme seanslarına sahne oluyor. Bu kapsamda okulumuz öğrencileri de kayak eğitimi almaya başladı.

Şbt

Okulumuz öğrencileri arasında her sınıf seviyesinde akademik olarak başarılı olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ock

Öğrencilerimiz okul sporları Masa Tenisi turnuvasında il dürdüncülüğünü kazandılar. Öğrencilerimize ve beden eğitimi öğretmenimize teşekkür ederim.

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmeni Sümeyye EROL tarafından velilerim,ize yönelik diyabet farkındalığı eğitimi yapıldı.

Kas

Okulumuz öğrencileri mahallemizde bulunan Şehit Burak TATAR'ın evine giderek ailesiyle tanışıp onları teselli ettiler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla okulumuzda düzenlenen "100. yıl Hentbol Turnuvası" tüm heyecanıyla devam ediyor. Gerçekleştirilen son müsabakalarda 8/A ve 8/C ile 5/A ve 5/B sınıfları karşı karşıya geldi. Oynanan maçları  8/A  ve 5/A sınıfları kazandı.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde gerçekleştirilen Bursluluk sınavında başarılı olan 8A sınıfı öğrencimiz Ahmet Yasin AYDIN'a göstermiş olduğu başarıdan dolayı hediye verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla düzenlenen "100. Yıl Hentbol Turnuvası" kapsamında gerçekleştirilen müsabakada (A ve 8B sınıfları karşı karşıya geldi. Müsabaka 8A sınıfının galibiyetiyle sonuçlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Melek CANDAN rehberliğinde Teknoloji Tasarım dersinde Cumhuriyet temalı sergi yapıldı.

Ekm

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında konuğumuz Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Sayın Doç. Dr. Ahmet İlker AKBABA ile "Dijital Gelecek ve Metaverse" konusunda seminer gerçekleştirdik.