Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu

Belgegeçer : 0442 243 01 11
WEB http://maresalfevziortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Aşağı Sanayi Mah. 1. Cami Sokak No 22 Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu Yakutiye/ERZURUM
VİZYON : Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkânı hazırlamak için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz 2015 TEOG sınavında ilçemizde bulunan 43 okul arasından 22. sırada yer almıştır.
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Okulumuzda tekli eğitim yapılmaktadır. Okulumuz, 8.30-11.40 ve 12.40 - 15.00 saatleri arasında eğitim vermektedir.
Saatler : Okulumuzda 8.30´dan 11:40´a 4 ders ve 1 saat öğlen arasından sonra 12:40 -15.00 saatleri arasında 3 ders toplam 7 ders/gün eğitim verilmektedir.
Isınma : Okulumuz doğal gaz ile ısınmaktadır.
Lojman : Sayısı:0
Ulaşım : Okulumuz şehir merkezine 7 km. ve Yakutiye İlçe merkezine ise 5 km. uzaklıktadır. Okulumuz Tortum Yolu üzerindedir. G9 ve K3 nolu otobüsler ve sanayi minibüsleri ile okulumuza ulaşılmaktadır.
Yerleşim Yeri :