Ock

Öğrencilerimiz okul sporları Masa Tenisi turnuvasında il dürdüncülüğünü kazandılar. Öğrencilerimize ve beden eğitimi öğretmenimize teşekkür ederim.

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmeni Sümeyye EROL tarafından velilerim,ize yönelik diyabet farkındalığı eğitimi yapıldı.

Kas

Okulumuz öğrencileri mahallemizde bulunan Şehit Burak TATAR'ın evine giderek ailesiyle tanışıp onları teselli ettiler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla okulumuzda düzenlenen "100. yıl Hentbol Turnuvası" tüm heyecanıyla devam ediyor. Gerçekleştirilen son müsabakalarda 8/A ve 8/C ile 5/A ve 5/B sınıfları karşı karşıya geldi. Oynanan maçları  8/A  ve 5/A sınıfları kazandı.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde gerçekleştirilen Bursluluk sınavında başarılı olan 8A sınıfı öğrencimiz Ahmet Yasin AYDIN'a göstermiş olduğu başarıdan dolayı hediye verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla düzenlenen "100. Yıl Hentbol Turnuvası" kapsamında gerçekleştirilen müsabakada (A ve 8B sınıfları karşı karşıya geldi. Müsabaka 8A sınıfının galibiyetiyle sonuçlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Melek CANDAN rehberliğinde Teknoloji Tasarım dersinde Cumhuriyet temalı sergi yapıldı.

Ekm

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında konuğumuz Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Sayın Doç. Dr. Ahmet İlker AKBABA ile "Dijital Gelecek ve Metaverse" konusunda seminer gerçekleştirdik.